Nyjægerudvalget

Efterlysning!!!!!!

Vi mangler unge mennesker

Ungjæger/nyjæger

Jagttegns kursus er sammen med VVJF og NJF og det har været en succes

og derfor starter vi igen et fælles hold  på  Søndersøskolen den 3 Nov.

Alle ung/nyjægere havde gratis deltagelse på den fælles rævejagt og der var 2 deltagere.

Der har været annonceret 2 skydninger på riffelbanen, men desværre uden deltagelse trods invitationer til jeagttegnshold samt andre foreninger.

Det er svært at lave arrangementer da vi ikke er så mange ny/ungjægere, men forslag dertil efterlyses.

Hjælp til selvhjælp

Kender du nogen  vi kunne hverve som er  ung/nyjæger.

Eller er  du allerede medlem så  send E-mail med navn adr. tlf. og vi kontakter dig for nærmere information.

Dette tiltag er for at kunne tilrettelægge  ung/nyjæger arrangementer.

Ung/Nyjæger udvalget.

Ove Pedersen     o-pe@live.dk    / 40427019  ring eller send sms.

Link til Facebook gruppe

Facebook gruppe er oprettet og der er pt. 23 medlemmer.

Link til gruppen findes på forsiden af hjemmesiden.

Forslag om skydedagdag på NFC med instruktører, dato vil blive meldt ud hurtigst muligt når den er fastlagt.

(forslag var 22 maj, men denne dag var desværre afsat til anden forening)

Forslag om fælles arr. med Otterup jagtforening med hygge og laserskydning. dato bliver opslået når den er på plads.

Annoncerede opslag vedr. riffelskydning den 30.4 gav ingen tilslutning, og efter flg. pokal/mærkeskydning den 4.5 havde kun 1 deltager i kategorien, nemlig Simon Lebbaeus han skød  til guld, så tillykke med det.

Pokal-flugtskydning, så er der ingen særskilt kategori for ung/nyjæger.

Vinderen af eller snarere den eneste deltager i et rådyr til afskydning hos Steen Thomsen, til efteråret blev

Simon Lebbaeus.