Jagthundeudvalget

Udvalgsmedlemmer: Benny Kuhlman, Peter Horskjær,

Bogense Land og Strandjagtforening

Årsberetning fra hundeudvalget 2018

Lørdag den 24/2 havde vi første arrangement, marktræning for stående hund. Der var IO hunde tilmeldt, og vi startede med kaffe om

morgenen, hvorefter vi var i marken, og vi fandt da også en del agerhøns, og et par enkelte hare. Vi havde lånt terræn ved Helge, Knud og Jens Henrik. Det var en fin dag.

Den 3-3 startede vi hundetræning hos Peter Horskjær, det var sammen med VeflingeNigerslev og Nordfyns jagtforening. Der mødte 35 hunde op med fører, og der kom et par stykker mere til de næste par træninger. De blev delt op i 4 hold der var træning det meste af dagen.

Efter de 8 gange træning var afsluttet, var foreningerne vært med grillede pølser og en øl. Der var stor tilfredshed med træningen fra alle sider.

Den 2. september startede der hvalpe træning (som er 5 gange) for hunde fra 8 uger til ca ½år.Der er 7 hvalpe tilmeldt, og der kommer et par mere til næste træning. det er også Peter der står for det.

Der skal fra foreningerne lyde en stor tak til Peter Horskjær, for hans store og gode arbejde med træning af hundene.

Vi håber på at Peter har lyst til at træne igen til næste år.

Formand for hundeudvalget